Home Icon

DE SPONSORS

DANK JE WEL

Volley Limburg en VC Greenyard Maaseik bedanken oprecht alle sponsors die hun bijdrage leveren om TRIXXO VOLLEYBALCUP 2024 tot een onvergetelijk evenement te willen maken.

Hun toewijding en vrijgevigheid maken niet alleen deze twee hoogdagen mogelijk, maar ook de dromen van vele atleten waargemaakt.

Hun geloof in volleybal en onze gemeenschap heeft een blijvende impact. Samen schrijven we Limburgse volleybalgeschiedenis en slaan we een brug naar een toekomst vol triomfen.

Mogen we blijven groeien en excelleren, gedragen door de steun van dergelijke buitengewone partners.


Dank jullie wel!

Greenyard Maaseik

TRIXXO

Bidfood Horeca Service NV

Gerolsteiner Brunnen GMBH & Co

Pepsico Belux bvba

Rombouts Koffie nv

Unilever Belgium nv

Steengoed Projecten

Cristal Alken

Steengoed ArenaVintage Ornate Rounded Rectangular Frame

TRIXXO

hoofdsponsor

TRIXXO is sinds 2023 hoofdsponsor van de finale van de Beker van Limburg.


DE SPONSORS

Vintage Ornate Rounded Rectangular Frame

STEENGOED PROJECTEN

Sedert 2005 hebben de 8 toenmalige valleigrindbedrijven hun belangen samengevoegd binnen STEENGOED PROJECTEN. In 2019 werd het hoofdkantoor van STEENGOED gevestigd in Dilsen-Stokkem, centraal gelegen in de Maasvallei. Van daaruit gebeurt de aansturing voor de ontwikkeling van nieuwe ontginningsprojecten en worden lopende projecten opgevolgd.

Vintage Ornate Rounded Rectangular Frame

GREENYARD

Greenyard is een van de grootste leveranciers van fruit en groenten ter wereld. Wij bieden gezonde voedingsproducten aan voor elke levensstijl, leeftijdsgroep of consumptie. Vers, bevroren of bereid. Traditionele of nieuwe variƫteiten. Exotisch of lokaal. Voorverpakt of in bulk.

DE SPONSORS

Vintage Ornate Rounded Rectangular Frame

BIDFOOD HORECA SERVICE

Bidfood Horeca Service is een toonaangevende leverancier in de horeca-industrie. Ze bieden een uitgebreid assortiment aan voedingsproducten, dranken, en non-foodartikelen aan horecabedrijven. Met een focus op kwaliteit en service streven ze ernaar om de culinaire behoeften van hun klanten te vervullen en bij te dragen aan het succes van de horecaondernemingen.


Vintage Ornate Rounded Rectangular Frame

GEROLSTEINER

Gerolsteiner is een bekend Duits mineraalwatermerk, gevestigd in de Vulkaaneifel. Het staat bekend om zijn natuurlijke bronwater met een hoog mineraalgehalte, waaronder calcium, magnesium en bicarbonaat. Gerolsteiner levert verfrissende, kwalitatieve dranken en is gewaardeerd voor zijn zuivere smaak en gezondheidsvoordelen.

DE SPONSORS

Vintage Ornate Rounded Rectangular Frame

PEPSICO

PepsiCo is een wereldwijd voedings- en drankenbedrijf, bekend van merken zoals Pepsi, Lay's, Gatorade en Quaker. Het bedrijf, opgericht in 1965, levert een divers assortiment aan producten en speelt een prominente rol in de voedingsindustrie. PepsiCo streeft naar innovatie en duurzaamheid in zijn bedrijfsactiviteiten.


Vintage Ornate Rounded Rectangular Frame

ROMBOUTS

Rombouts is een Belgisch koffiebedrijf dat sinds 1896 hoogwaardige koffie produceert. Het staat bekend om zijn expertise in het branden en malen van koffiebonen. Rombouts biedt een scala aan koffieproducten en is toegewijd aan kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid in de koffie-industrie.

DE SPONSORS

Vintage Ornate Rounded Rectangular Frame

UNILEVER

PUnilever is een wereldwijd consumentengoederenbedrijf met een uitgebreid portfolio van merken zoals Dove, Knorr, Ben & Jerry's en meer. Opgericht in 1929, is Unilever toegewijd aan duurzaamheid en het verbeteren van het welzijn van mensen wereldwijd. Het bedrijf opereert in voeding, schoonheid, persoonlijke verzorging en huishoudelijke producten.


Vintage Ornate Rounded Rectangular Frame

CRISTAL ALKEN

Bij Cristal leven ze voor hun pils. Dat was al zo toen ze in 1928 de eerste Belgische pils op de markt brachten. En die liefde voor de stiel en pioniersdrang kenmerkt hen vandaag nog steeds. Het geeft ons goesting om te blijven gaan. Te experimenteren. Te innoveren. Te bouwen aan de pils van morgen.